Motorist, ki je povzročil nesrečo, je bil pri tem lažje poškodovan.
Ustvarjeno dne
Tor, 28.7.2020 10:52

Na Jarški cesti v Ljubljani so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena motorist in voznik osebnega vozila. Nesrečo je povzročil motorist, ki je prehiteval vozilo, ki je zavijalo levo. Trčil je v vozilo in padel. Motor je drsel po vozišču in zadel še parkirano vozilo v bližini. Motorist se je v nesreči lažje telesno poškodoval. 

Na Šmartinski cesti je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena motorist in voznica osebnega vozila. Nesrečo je povzročil motorist, ki je vozil na prekratki varnostni razdalji in zato trčil v vozilo, ki se je ustavilo pred njim. V nesreči se je motoristi lažje poškodoval. 

V Preserjah pri Radomljah je prišlo do prometne nesreče. Voznik osebnega vozila je v križišču izsilil prednost voznici drugega osebnega vozila. V nesreči se je sopotnica v vozilu povzročitelja lažje telesno poškodovala.

Vlomi na območju Ljubljane

Policisti so v Mostah v Ljubljani obravnavali vlom v klet, od koder je neznani storilec odtujil kolo in lastnika oškodoval za okoli 500 evrov. 

Na območju Viča je bilo vlomljeno v gradbišče, od koder je bil odtujen gradbeni material v vrednosti 1500 evrov.
 

Starejše novice