Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Tor, 13.2.2024 09:10
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za torek, 13. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Mars se danes premakne v vašo solarno enajsto hišo, dragi oven, in do 22. marca bo vaše družabno življenje verjetno oživelo ali pa se bo vaše iskanje ciljev za srečo pospešilo. Obet novih podvigov vas lahko navdihne.

Čeprav se lahko pojavijo konflikti ali nesoglasja s prijatelji ali sodelavci, ti verjetno izvirajo iz dolgotrajnih težav, ki jim je treba posvetiti nekaj pozornosti! Raven energije se izboljša s povečanim zaupanjem v vašo sposobnost, da se stvari zgodijo. Morda boste prišli do načrtov za svojo prihodnost in ta proces je lahko razveseljiv, če ne razburljiv.

Danes gremo proti vidiku Mars-Pluton, ki se gradi, in čeprav je lahko prisotno nekaj napetosti in pritiska za izboljšave, je to tudi energija, ki krepi vaš pogum, da naredite razliko. Nekaj ​​v vašem življenju potrebuje prenovo in z vami je pogum, da ukrepate. Velik projekt je zdaj lahko vseobsegajoč.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Mars se danes odpravlja v vaš sektor kariere in ugleda, dragi bik, kjer bo v tranzitu do 22. marca. Ta tranzit je precej ambiciozen. V tem obdobju ste bolj nagnjeni k temu, da želite, da stvari tečejo po vaši meri. Ta tranzit lahko prinese novo energijo in motivacijo v vaše poklicno življenje, včasih pa lahko tudi spodbudi konflikt s šefi ali starši.

Da bi se temu izognili, morate paziti na konfrontacijski ali obrambni način. Po drugi strani pa, če obstaja resnična potreba po čiščenju zraka, boste morda imeli več poguma, da to storite zdaj. Danes imate s seboj veliko energije za domišljijo, odpuščanje, počitek in sproščanje stresa, saj Venera in Neptun tvorita sekstil.

Obenem se lahko precej zavijete, ko se Mars približuje konjunkciji s Plutonom. Vaše ambicije, da dosežete ali presežete cilj, postajajo vse močnejše in pritisk narašča, ko dan napreduje. Imate dodaten pogum, da dosežete vrh. Stvari se za vas segrevajo glede odgovornosti, vodenja ali kariere. V vlogi voditelja ste lahko zelo mojstrski in to je odličen čas, da pustite svoj pečat in z veseljem sledite svojim ciljem. 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Mars se danes premakne v vašo solarno deveto hišo, dragi dvojčki, in vas bo še naprej spodbujal do 22. marca. To je vpliv, ki dvigne vašo samozavest, raven energije, motivacijo in pogum. Vaš apetit po novih izkušnjah ali povečanju znanja je ogromen. Neverjetno ste navdušeni.

Nekaj ​​nemira in želje po pustolovščinah je verjetno, ko iščete nove veščine, zanimanja, kanale za izražanje ali teme za študij. Sekstil Venera-Neptun vam danes pomaga uglasiti subtilne ali nezemeljske elemente življenja, posledično pa se vaše razumevanje drugih, samega sebe in vašega namena strmo dvigne.

To je dober čas za napredovanje, poučevanje, učenje, usmerjanje in napredovanje vaših sposobnosti ali znanja. Čeprav je to lahko dober čas za pridobitev odgovora, se stvari lahko precej hitro segrejejo in zaostrijo, zato je pomembno, da ste pozorni na to, kam vlagate svojo energijo.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Mars danes začne s prehodom vaše solarne osme hiše, dragi rak, in bo energiziral in oživljal ta sektor vaše karte do 22. marca. Ta tranzit prinaša večjo energijo, željo in ogenj v intimnih zadevah, včasih povzroča zelo ugodne, intenzivne občutke, drugič pa spodbuja konflikte.

To je lahko tudi priložnost, da več energije usmerite v hišni projekt ali vznemirljivo osebno delo. Skupni viri, denar, meje in dinamika moči so v tem ciklu v močnejšem fokusu. Današnji aspekt Venera-Neptun lahko razbremeni nekaj napetosti, toda vidik Mars-Pluton, ki pride v poštev, ko dan napreduje, vas lahko razburi!

Lahko ste zelo osredotočeni, če to pomeni, da iz svojega življenja odstranite nekaj nezdravega ali odkrijete pomembne resnice. Morda hrepenite po intenzivnosti ali jo doživljate prek pomembne osebe. Poravnava Mars-Pluton nakazuje globoka čustva, intenzivnost v odnosu ali potrebo po pomembnih spremembah. To je odličen čas, da se osvobodite slabe navade in intimni odnosi se lahko zdaj spremenijo in spremenijo. 

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Mars danes začne svoj tranzit nasproti vašega znamenja, dragi lev. Ta tranzit poživlja vaše odnose z drugimi, včasih spodbuja konflikte. V tem ciklu bi lahko hiteli v novo zvezo ali partnerstvo ali pa bi vas opozorili na problematična področja v vaših bližnjih odnosih, kar je lahko dobra stvar, če želite razčistiti zrak.

Vendar pa lahko ta tranzit v vaše življenje prinese dogodke in ljudi, ki vas motivirajo, da stopite v stik z lastno potrebo po stimulaciji in samouveljavitvi. Odnosi z drugimi so v tem ciklu do 22. marca živahni. Z iskrenostjo in trudom je to lahko močno obdobje za vnos sveže energije v odnos. Danes se Mars in Pluton usklajujeta in medtem ko se pojavljajo priložnosti za prekinitev napetosti, intenzivnost narašča v ozadju, zlasti v ključnem odnosu.

Razpoloženje je gosto in morda se boste morali nekaj od tega prebiti, da boste dosegli novo raven razumevanja. Najbolje je priznati, da se mora nekaj spremeniti, in s tem delati, namesto da se boriti proti temu. S svojimi odnosi privabljate intenzivno energijo v svoje življenje.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Mars danes začenja svoj tranzit vaše sončne šeste hiše, draga devica, kar prinaša energijo, animacijo in motivacijo v vaše iskanje zdravja ali dela v prihodnjih tednih. Do 22. marca boste težko prenašali nedejavnost ali zapravljanje v svojih dnevnih rutinah, navadah, programih samooskrbe ali službi.

Konflikti so lahko povezani z neodvisnostjo in hitrostjo s sodelavci ali ljudmi, s katerimi si delite vsakodnevne dejavnosti. Vendar pa je morda ravno tisto, kar potrebujete, da razjasnite zrak, in reševanje težav je zdaj lahko produktivno. Današnji vidik Venera-Neptun vam pomaga videti lepoto v običajnem. To je lahko čas samoodkrivanja ali razvoja tesnega odnosa.

Po drugi strani se Mars in Pluton usklajujeta in ta kombinacija ustvarja napetost, idealno za pomembne spremembe. Vaše intuitivno razumevanje čustev in razpoloženja drugih krepi vaš odnos z njimi. Kljub temu lahko želja po večjem nadzoru nad svojim življenjem postane gonilna sila, ko dan napreduje. Čeprav je napetost lahko visoka, vas to lahko spodbudi k novim višinam.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Mars danes začenja svoj tranzit vaše solarne pete hiše, draga tehtnica, in vas podpira tukaj do 22. marca. V tem ciklu ste bolj samozavestni, vključeni in živahni. Ta tranzit ponavadi oživi in ​​napolni vaš ustvarjalni svet ali romantično življenje. Vendar se lahko včasih počutite preveč stimulirani na teh področjih, zato morate paziti, da ne tvegate po nepotrebnem.

Sicer pa uživajte v tem času, ko se vaš pogum poveča in ste bolj nagnjeni k izbiri neposredne poti za zadovoljitev svojih želja. Nagnjeni ste k temu, da več energije vložite v igro in užitek in ste lahko še posebej magnetični. Čeprav je danes z vami nekaj intenzivne energije, vam sekstil Venera-Neptun pomaga najti sprostitev ali zgladiti stvari.

Kljub temu gremo proti precej napeti ali intenzivni poravnavi Mars-Pluton in lahko ste povsem odločeni, da naredite izboljšave in spremembe, ko si prizadevate pridobiti večji nadzor nad svojim življenjem. Ta tranzit poteka v harmoniji z vašim znamenjem in vam pomaga, da ga kar najbolje izkoristite. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Mars se danes premakne v vašo solarno četrto hišo, dragi škorpijon, in do 22. marca ste v bolj samozaščitni in zaščitniški fazi. Ta tranzit je lahko včasih kaotičen ali turbulenten, včasih pa zelo produktiven!

Ta položaj lahko vsekakor izkoristite v svojo korist, tako da svojo energijo usmerite v produktivne kanale, kot so dekoracija, organiziranje doma, dejavnosti z družino ali aktivno delo na problematičnih področjih v vašem osebnem življenju. Najbolje je, da pazite na obrambni način, vendar uživajte v dodatnem času, da izboljšate svoje domače življenje.

Danes gremo proti poravnavi Mars-Pluton, ki vas lahko prevetri, zlasti v zvezi z domom, družino in zasebnim življenjem. Prizadevajte si uporabiti to intenzivnost za izboljšanje ali preoblikovanje domačega življenja, odnosov ali odnosa do sebe. Poudarek bi moral biti na prenovi, ne glede na to, ali je ta dobesedna ali figurativna. 

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Mars danes začenja svoj tranzit vaše solarne tretje hiše, dragi strelec, in do 22. marca bo ta tranzit motiviral, energiziral in oživljal vaše vsakodnevne zadeve, osebne interese, pogovore in povezave. Lahko ste zelo navdušeni nad učenjem, povezovanjem in uresničevanjem svojih interesov v naslednjih tednih.

Včasih so lahko težava nepotrpežljive poteze ali komunikacija. V nasprotnem primeru je odličen čas, da opravite stvari in se počutite prijetno angažirani. Nova zanimanja in stiki so lahko pomembni. Danes gremo proti poravnavi Mars-Pluton, ki v vaše življenje prinaša občutek nujnosti. Morda se boste odločili uporabiti to napetost ali stres za povečanje svoje produktivnosti.

Na primer, lahko o nečem obsesivno razmišljate. Vendar je pravi čas, da ne pozabite, da pridobiti večji nadzor nad svojim življenjem ne pomeni vedeti vsega; gre za upravljanje vašega vedenja in dejanj. Če dobro usmerjate to energijo, ste lahko tudi zelo produktivni, ko gre za ukrepanje glede zadev, o katerih ste prej samo razmišljali. 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Mars danes zapusti vaše znamenje in vstopi v vašo solarno drugo hišo, dragi kozorog, kjer bo prehajal do 22. marca. Ta tranzit vas žene in žgečka vašo željo, da bi bilo vaše življenje bolj udobno, ustaljeno in varno, lahko ga spodbudite. Morda boste morali stvari premešati, da se bodo bolj uredile!

Ta tranzit Marsa vas lahko spodbudi, da zaslužite več denarja ali uredite finančno zadevo ali zadevo v zvezi, kar vodi k povečanemu udobju in predvidljivosti. Zdaj ste izjemno iznajdljivi in ​​kar najbolje izkoristite to, kar imate, vključno z materialnimi in nematerialnimi viri, kot so denar, dragocenosti, znanje in izkušnje ter talenti.

Danes se vzpostavlja poravnava Mars-Pluton in čeprav lahko čutite nekaj stresa ali pritiska v zvezi z denarjem ali imetjem, bi moral biti poudarek na tem, da s to energijo spremenite situacijo. Prizadevajte si, da se oprete na svojo odločnost, da izboljšate tiste stvari, ki jih lahko nadzorujete in na katere lahko vplivate. Vsekakor se lahko napetost vrti okoli denarne zadeve ali vprašanja vrednot in napetosti vas lahko pripeljejo do odločitve ali pomembne spremembe. 
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Mars danes začenja svoj tranzit vašega znamenja, dragi vodnar, kar prinaša veliko energije vaši osebnosti. V tem ciklu, ki traja do 22. marca, boste imeli veliko priložnosti, da se uveljavite in poiščete tisto, kar želite od življenja. Mars vam daje povečano osebno energijo, pobudo in zagon.

V tem obdobju se lahko pojavijo tudi občutki jeze in morda boste pozorni na prenagljeno, impulzivno ali nepotrpežljivo vedenje. Sicer pa lahko to obdobje izkoristite za srčno uresničevanje osebnih ciljev. Danes je konjunkcija Marsa in Plutona v delu in napetost narašča, ko čutite, da ste prisiljeni narediti spremembe in izboljšave. To je lahko čas velike osebne strasti, ambicij in vpliva.

Te moči lahko uporabljate konstruktivno in uživate v pogumu, da dosežete in premagate svoje cilje, vendar bodite pozorni na nagnjenost, da postanete nekoliko premočni ali pa se preveč trudite. To je lahko tudi čas, ko ljudje od vas pričakujejo, da jih vodite. Lahko se počutite super motivirani, da dosežete osebni cilj. 

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Mars danes začenja svoj tranzit vaše solarne dvanajste hiše, drage ribi. Ta cikel, ki traja do 22. marca, je pomemben za ukrepanje glede dolgotrajnih težav, ponovni premislek ali reorganizacijo projektov in prizadevanj ter iskanje več časa za počitek in zdravljenje.

Morda boste potrebovali več izpadov in časa za sprejemanje odločitev. Spoštujte to potrebo in še posebej dobro vam bo šlo. Današnji tranzit Venera-Neptun prav tako spodbuja, da si vzamete več časa za sprostitev. Kljub temu pride v poštev poravnava Mars-Pluton, ki vas vodi na druga področja življenja. Pazite na odvračanje krivde ali napeto vedenje z drugimi, kar se lahko prelahko zgodi pod obremenitvijo. Energije so s tem tranzitom intenzivne in lahko pride do osebne dileme ali zahtevne odločitve.

Prizadevajte si priti v stik z globokimi željami in se z njimi soočiti. Pod površjem se lahko marsikaj dogaja in lahko je nekaj fiksacije na pretekle dogodke, občutke krivde ali zamujene ali izgubljene priložnosti. Iskrenost do sebe je bistvenega pomena za obvladovanje čustev in napredovanje z občutkom osveženosti in prečiščenosti.

Starejše novice