Slika je simbolična.
sobotainfo
Pet, 8.12.2023 08:08
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za petek, 8. decembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Kovanje načrtov za vaš denar, poslovne dogovore in reševanje problemov je danes lahko uspešno, dragi oven. Moč pozitivnega razmišljanja omogoča, da se vse zdi mogoče prav zdaj. Pravičen, optimističen ali moralen pogled krepi vaš ugled ali poklicni položaj. 

Morda boste imeli priložnost razjasniti nesporazum ali svoje mnenje o zadevi. Vaša komunikacija je danes bolj vplivna ali verodostojna, danes pa ste še posebej dobri. Morda boste celo dobili priložnost, da razjasnite nesporazum ali svoje stališče do neke zadeve. 

Vaši instinkti so pravi za to, kaj povedati in kako to povedati. Sposobni ste močnih, premišljenih odločitev o poslu, financah ali kariernih korakih. Motivacija za doseganje ciljev je močna, saj si želite ustvariti udobnejše življenje.
 

Bik

20. april - 20. maj

aSprejemanje je danes lažje, dragi bik. Pogovori so lahko zelo plodni in celo navdihujoči. Imate močnejši občutek zase in zabave ter ste odprti za učenje in početje novih stvari. To je odličen čas za razmišljanje v širšem smislu z objavljanjem, učenjem in povezovanjem.

Vaš občutek za prihodnje trende je sijajen in priložnosti se lahko odprejo, ko delite svoje misli in poskušate doseči. Pogovori so lahko zelo plodni in celo navdihujoči. Iskanje zadovoljivih kanalov za uživanje in samoizražanje je tudi lažje kot običajno, drugi pa se zdijo bolj kooperativni. 

Tudi s tem družabnim, prijaznim vzdušjem lahko današnji tranziti povečajo vašo željo po opravljanju številnih različnih opravil ali nalog. Lahko doživite prepričljivo željo po produktivnosti.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Sodelovanje je danes lažje kot običajno, dragi dvojčki, in cenite, da so misli širše odprte. Pod temi pogoji je lahko še posebej primeren čas za začetek pogovora o zasebni ali osebni zadevi. Morda boste premagali težavo iz preteklosti ali dosegli rešitev. 

Pravzaprav imate vso moč, da nekaj pustite za sabo in se pomirite s preteklostjo. Odpuščanje in sestavljanje kosov negotove situacije na zadovoljiv način lahko močno vplivata. Ste v dobri formi za poučevanje, usmerjanje in deljenje idej. 

Medtem ko je zdaj veliko pozitivnosti in razumnosti, so pogovori globoki. Svojo modrost zlahka uporabite za odnos, osebo ali sebe, da dosežete večje razumevanje. Lahko obstaja razlog, da se počutite bolj optimistično in samozavestno glede opuščanja slabe navade ali opuščanja navezanosti.

Rak

21. junij - 22. julij

rakaDanašnji tranziti pomagajo postaviti stvari v perspektivo, dragi rak, kar odpira vrata, ki so bila nekoč zaprta. Razmišljate o novih idejah in zdi se, da so ljudje odprti za vaše stališče. Morda boste odkrili nov način za deljenje svojih misli, ki je lahko koristen. 

Koristno in plodno je lahko, če z nekom stopite v glavo, da bi našli rešitev. Morda boste uživali v pozitivnih povratnih informacijah ali ocenah; izmenjave ali interakcije vodijo do upanja in optimističnih občutkov. Kot tak je pravi čas za svetovanje, nasvete in pogajanja. 

Lahko ugotovite, da se prijatelj odpravlja v isto ali podobno smer. Osredotočanje na ustvarjanje več harmonije v domu je danes lahko tudi koristno. Medtem ko ste lahko danes precej pustolovski na mentalni ravni, čustveno iščete nekaj domačnosti.

Lev

23. julij - 22. avgust

Pisanje načrtov za prihodnost je danes lahko v središču pozornosti in precej uspešno, dragi lev. Verjeten je pozitiven razvoj dogodkov v zvezi z delom, ugledom ali kariero ali pa lahko pride do novic, ki vas usmerijo v pravo smer. 

Občutek zadovoljstva s svojimi nalogami in mnogimi stvarmi, ki ste jih dosegli, lahko močno vpliva. Toda namesto da bi počivali na lovorikah, ta občutek uporabljate za dodatno motivacijo. Morda boste uživali v optimističnih občutkih, delitvi idej z drugimi in reševanju problemov. 

Vaš današnji pristop do praktičnih zadev je pozitiven in ustvarjalen. Vsekakor ste v dobri kondiciji za izražanje svojih ciljev ali namenov ali razjasnitev svojega stališča. Današnji dan je dober za razvejanje, povezovanje in učenje o tem, kaj se dogaja okoli vas. Danes ste najbolj srečni z malo raznolikosti.
 

Devica

23. avgust - 22. september

Danes je na voljo tekoča, gladka energija za vaše ideje, misli in ustvarjalni proces, draga devica, vendar imate tudi glavo za praktično stran svojega življenja. Zdaj je mogoče doseči lepo ravnotežje. Gradnja, ukoreninjenje in gnezdenje so lahko privlačni. 

To je pravi čas, da se kreativno izrazite in vidite širšo sliko v zvezi s posebnim odnosom ali prizadevanjem. Vaš um je odprt in spremembe se vam zdijo naravne. Prav tako prepoznate potrebo po bolj kreativnih in izrazitih mestih in zdaj usmerjate v pravo smer. 

Sprejemanje odločitev o višjem izobraževanju ali dolgoročnih ciljih in dogodivščinah je lahko pozitiven poudarek. Morda tudi načrtujete, da boste naredili več, se naučili več in izkusili več.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Danes tečejo stvari, draga tehtnica, zlasti na duševni in čustveni ravni. Morda boste zadeve rešili v mislih ali z nekom posebnim in prišli do srečnih krajev in zaključkov. Odprt pristop do domačih vprašanj, delitve, financ in intimnosti je trenutno najuspešnejši in obstaja težnja, da se osredotočimo na najbolj podporne, pozitivne in upajoče scenarije. 

Ljudje so nagnjeni k sodelovanju z vami, družinski ali intimni odnosi pa se lahko izboljšajo preprosto s povezovanjem, doseganjem, deljenjem dobrega humorja in anekdot ter z zagotavljanjem pomoči ali podpore. Družina ali sodelavci so lahko pripravljeni sodelovati in vam morda zelo pomagajo pri vnosu novega vpogleda v vaše življenje. Druženje z drugimi vam pomaga spodbuditi motivacijo. 

Ko dan napreduje, lahko napetost sproži konflikte, vendar pomaga odkriti nekaj pomembnega o sebi, drugi osebi ali okoliščinah. Če ste bili na nekoga ali nekaj še posebej navezani, je čas za preizkušnjo ali prelomnico.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Pogovori in humor zdaj tečejo gladko, dragi škorpijon, razsvetljuješ stvari. Pri izražanju svojih idej ste bolj tekoči kot običajno. Lahko je čas pomembne svetle ideje ali intelektualne zmage. Drugi z vami ravnajo dobro, dajejo vam prednost in uživajo v vaši perspektivi in ​​humorju. 

Čutite psihično podporo ali se srečno dogovorite z nekom posebnim. Obstajajo lahko tudi vznemirljive ponudbe in dobre novice ali ocene. Morda boste uživali v zadovoljivem občutku rasti in vere v odnos. Še en dober dan za reševanje težav, stike, učenje novih stvari in razpravo o težavah. 

Morda boste vodili ali navdihovali druge ali pa drugi storijo enako namesto vas. To je tudi odličen čas za pisanje, zlasti o vaših čustvih do nekoga ali za promocijo ali reklamno delo. Luna danes pozno vstopi v vaše znamenje in čutite, da na čustveni ravni začenjate znova.

Strelec

22. november - 21. december

Vaša radodarnost in iskrenost sijeta skozi danes, dragi strelec. To je odličen čas za ekonomsko in praktično razmišljanje, uporabo in metode. Hkrati je lahko razmišljanje v širšem smislu ali na daljši pogled zdaj zelo koristno. 

Nekaj ​​vas lahko spodbudi, da naredite finančne načrte ali razpravljate o strategijah za doseganje svojih ciljev. Vaša vizija problema je široka in vam pomaga, da stvari postavite v perspektivo. 

Z boljšim razumevanjem svojih sposobnosti in vrednosti boste morda poskusili stvari, ki jih še nikoli niste poskusili, ali pa boste ustvarili ravno pravo mero zaupanja, da boste pritegnili pozitivne povratne informacije. To je lahko tudi čas, ko so vaše ideje še posebej tržne, prihajajo dobre novice o vašem zdravju ali obstaja razlog, da ste bolj optimistični glede dela in dobrega počutja.

Kozorog

22. december - 19. januar

Danes ste velikodušni s svojim časom, dragi kozorog. Lažje kot običajno se je dvigniti nad težave in narediti najboljše iz okoliščin. Morda boste rešili težavo ali dve, ne samo zase, ampak tudi za druge. Z močjo besed lahko pritegnete tisto, kar želite, ali za spodbujanje svojih interesov. 

Izražanje sebe s hobijem ali ustvarjalno zabavo lahko zdaj močno vpliva, čeprav je Luna večji del dneva v vašem sektorju kariere. Na srečo je iskanje ravnotežja lažje kot običajno. 

Morda boste ugotovili, da ste tema pogovora in da ste zdaj še posebej angažirani in motivirani. To je lahko tudi dober čas, da se posvetite svojim praktičnim zadevam, kar vam lahko daje moč.
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Tudi danes je iskrenost najbolj nagrajena, dragi vodnar. Morda ste v vlogi podpore in uživate v skrbi za nekoga. Zasebni čas je koristen, vendar se boste verjetno počutili precej povezani tudi z drugimi, saj boste danes dobro uravnovesili stvari. 

Povezovanje z ljubljenimi in vašim notranjim svetom je lahko zadovoljujoče. Na srečo so sanje in intuicija trenutno še posebej plodne za ideje. Misli o preteklosti v teh dneh običajno prevladujejo v vašem življenju, vendar na novo zasučete stare zadeve ali vidite pretekla vprašanja v novi luči. 

Toleranca je še posebej visoka. Morda boste pridobili dragocen vpogled ali navdih s komunikacijo z ljubljenimi ter svojimi sanjami in osebnimi razmišljanji. To je odličen čas za ureditev stvari in doseganje sprave ali zaključka.

Ribi

19. februar - 20. marec

Danes na stvari gledate širše, drage ribi, in nekatere težave se zdijo lažje razrešiti ali razumeti s to koristno perspektivo. Priložnosti črpate, ko komunicirate bolj odprto in pozitivno. Prijatelje in povezave lahko navdihnete ali pa prek njih pridobite navdih. 

Naklonjeni so komplimenti, pozitivna okrepitev, priznanja in druge prijazne geste. Navdušeni ste tudi nad učnimi veščinami in morda boste uživali v pogovoru ali novem zanimanju. Doseganje in komunikacija lahko okrepi ali celo ustvari prijateljstvo. 

To je dober čas za poučevanje, vodenje in učenje. Vaše dobro počutje se poveča, ko se povezujete in družite. Kljub temu je današnji dan močan tudi za opazovanje in oblikovanje strategij.

Starejše novice