Vir: Get EXITed promocijsko gradivo
Ljubljanainfo
Tor, 13.9.2022 20:00
Glasbeni dogodek, ki je v začetku septembra poskrbel za festivalsko norijo v Makedoniji, prihaja kmalu tudi v Slovenijo.

Get EXITed Unity bo 28. in 29. oktobra zasedel Festivalno dvorano v Ljubljani. Na festival prihaja Hot since 82, eden najuspešnejših britanskih didžejev, ob bok organizatorji postavljajo techno mojstra Jorisa Voorna ter čudovito spremljavo, kjer so zbrani Aney F., AmyElle, Tim Urbanya, Alessio in Alex Cvetkov

EXIT je največja organizacija v glasbeni industriji Jugovzhodne Evrope, ki ima pod lastnim okriljem v sedmih državah kar devet festivalov. 

Ob Exitu, ki že več kot 20 let zaznamuje mesec julij in dogajanje v Novem Sadu, sodijo v sklop tako imenovane Fundacije EXIT še No Sleep festival v Beogradu, Sea Dance in Ada Divine Awakening v Črni gori, Revolution v Rumuniji, Sea Star na Hrvaškem, Echowaves v Gruziji, Festival 84 v Bosni in Hercegovini ter Sunland na plaži Perla v Bolgariji. 

Prvi Exit festivalski dogodek v Sloveniji po več kot 15 letih

»Hot Since in Joris Voorn sta poskrbela za nekaj nepozabnih setov v legendarni Exitovi Dance Areni ter na naših drugih festivalih in dogodkih, zato je bila odlična izbira, da paradirata na ljubljanskem Get EXITed dogodku,«  je dvodnevni glasbeni dogodek napovedal Sanjin Đukić, član upravnega odbora Fundacije EXIT.  

»GetEXITed Unity je prvi Exit festivalski dogodek v Sloveniji po več kot 15 letih. Umestili smo ga v zgodovinsko bogato Festivalno dvorano, ki jo bomo za dva dni spremenili v najboljši klub v Sloveniji,« je dodal Pavle Kostadinovič iz agencije Supra Travel, ki se podpisuje pod organizacijo dogodka in je že dve desetletji partner festivala EXIT. 

Dvodnevni mini festival bodo podprle tudi lokalne sile elektronske glasbe, med drugim Tim Urbanja, talentiran didžej, stvaritelj oddaje RH 202 na nacionalnem radiu, kot tudi vsem dobro znana Alessio in Alex Cvetkov.

Specijalni dvodnevni Get EXITed Unity glasbeni dogodek bo tako dopolnil Exitovo misijo, kjer je v osnovi povezovanje regije, promocija miru in izpostavljanje različnih mest.

Starejše novice