Magnifico Figaro! foto: zajem zaslona YouTube
mimi inhof
Ned, 27.12.2020 09:36
Magnifico je za promocijo božičnega žura znova obudil like iz spota Say No When You Gotta Say Yes. Žal pa je koncert nekoliko zmotilo delovanje omrežja T2, za kar se je pevec opravičil.

Magnifico je tradicionalni božični koncert odigral v svojem studiu Dom svobode in ga predvajal preko spleta. Glasbeni večer se je začel s klasičnim koncertom in nadaljeval z "after partyjem" na katerem se je pevec prvič predstavil kot DJ MGNF

Tradicionalni božični koncert, ki se je letos preselil na splet, pa je zaradi preobremenjenega omrežja pri nekaterih gledalcih potekal moteno. 

Magnifico se je za nevšečnosti opravičil, gledalcem, ki so kupili karte, pa je na voljo posnetek koncerta, da si ga lahko ogledajo ponovno, poroča POP TV.

Šišenski šlager je pred kratkimi na vinilni plošči izdal skladbo Say No When Gotta Say Yes in v ponudbi svoje spletne trgovine dodal tudi prejo za pletenje. Saj veste, opremo "za relaksacijo in meditacijo."

Na socialnih omrežjih je koncert promoviral s kratkimi video posnetki v katerih ga napovedujejo liki iz aktualnega spota, župnik Marjan, frajerski mulo Miki, ljubitelj narodno-zabavnih viž Slavc, primarij Dr. Metod Ogorevc, švaler Milan in drugi, ki jih je mojstrsko oživel preko aplikacije Snapchat.

Ogledate si jih lahko spodaj in nam zaupate, s katerim bi najraje spili pijačo, ko bo druženje v barih spet dovoljeno.

Starejše novice