Blogerka Tamara Fortuna in njen mož DJ Sylvain se to poletje ne bosta odpravila čez mejo, saj kot poudarjata, je trenutna situacija preveč negotova.

Skupaj z dvema hčerkama bosta odkrivala skrite kotičke naše prelepe Slovenije. Trenutno se najbolj navdušujejo nad Kranjsko Goro.

Kam se odpravljate na poletne počitnice?

Naša družina je bolj “with a flow - z vetrom”, ker sva oba z možem podjetnika, ki delava v večini od doma, se potem prilagajamo terenu in delu. Ko nam dopušča čas, hitro skočimo kam za podaljšan vikend, na kratek pobeg iz mesta. Pri nas sta delo in dopust največkrat zelo povezana. Ali delam jaz “marketing” za naročnike ali mož kot DJ. Letos bomo poletne počitnice preživeli v Kranjski Gori, v Jasna resortu in na slovenski obali.

Kaj bo letos na počitnicah za vas drugače?

Letos se ne bomo (za razliko od prejšnjih let) odpravili na Hrvaško, ampak bomo samo v naši prelepi Sloveniji. 

Kje boste unovčili svoj turistični vavčer?

Imamo srečo, da sta nam vavčerje odstopila tudi babi in dedi, tako da bomo lahko za vse skupaj dobili lep dopust za nekaj dni. Verjetno bomo kar malce potovali po Sloveniji in spali na različnih koncih ter delili lepote Slovenije na naših socialnih omrežjih. 

Če ne bi bilo korone, bi na počitnice odpotovali kam drugam?

Hčerki si že nekaj let zelo želita obiskati Gardaland, največji zabaviščni park v Italiji. A žal se letos tja ne bomo odpravili zaradi koronavirusa, tako da bomo ta izlet prestavili na prihodnje poletje.

Starejše novice