Ljubljanainfo
Pet, 29.9.2023 08:01
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za petek, 29. septembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Ste v kritičnem času za prebujanje svojih čustvenih potreb, dragi oven, z današnjo polno luno v vašem znamenju. Medtem ko je dodatna pozornost, ki jo v teh dneh namenjate drugim v svojem življenju, pozitivna in koristna, če z njo pretiravate, morda ne boste popolnoma prepoznali svojih potreb in želja.

Posledica so lahko zamegljene meje, kar lahko negativno vpliva na vaše odnose. Ta polna luna vam daje dovoljenje za samodisciplino in moč, da se končno spopadete s svojimi čustvi in pravimi potrebami.

Bik

20. april - 20. maj

bik

Današnja polna luna vas poziva, da pogledate vase, dragi bik. Morda boste prišli do pomembnega spoznanja o počitku in sprostitvi ali odkrili svoja resnična čustva glede neke zadeve. Lahko povzroči potrebo po odmiku od rutine in skrbi za duševno in čustveno zdravje.

Vendar pa ni čas za sprejemanje obsežnih odločitev. Namesto tega je to čas, da prepoznate svoje občutke, instinkte in slutnje ter nato postopoma pustite, da se načrt za obvladovanje stvari razvije.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Občutki do nekoga ali projekta lahko danes zacvetijo, dragi dvojčki. Današnja polna luna vzbuja potrebo po tem, da posvetite posebno pozornost vašim prijateljem, družabnemu življenju, mrežam, ciljem za srečo, sanjam in upom. Ta luna vas spominja na potrebo po drugih, pa naj gre za podporo ali občutek pripadnosti.

Doseganje v tem času je lahko terapevtsko! Vaša čustva se danes širijo in lahko pride do razkritja ali razkritja – morda se boste srečali s svojimi resničnimi občutki glede neke zadeve ali videli situacijo v novi luči. 

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Morda boste prepoznali potrebo po delovanju ali prevzemu vodstva, dragi rak. Lahko pride do nagrade, nagrade ali vrhunca projekta, ki vas potegne iz lupine. Današnja polna luna se dogaja v vaši karieri in javnem sektorju in lahko izpodbija vaše izgovore, da ostanete stran od soja žarometov ali da se izognete določenim odgovornostim!

V teh dneh je bila koristna osredotočenost na vaš dom in družinsko življenje, a če greste s tem predaleč, pomeni, da bodo koristi začele upadati. Ta polna luna vas danes postavlja v izpostavljeni položaj, zato poskusite igrati hladno!

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Danes so možna spoznanja, dragi lev. Današnja polna luna je poziv, da razširite svoja zanimanja in izkušnje, še posebej, če ste se intenzivno osredotočali na svoje zasebno življenje. Ta luna vas lahko prebudi v potrebo po bolj živahnih dejavnostih in zanimanjih. To je spodbuda, da svoje življenje zaokrožite z dejavnostmi, ki nahranijo vaš duh in um!

Vaš um se odpira potrebi po spremembi perspektive ali pokrajine in odmoru od rutine. Vaša osredotočenost na opravke, papirologijo in učenje je v zadnjem času prevladovala v vašem življenju, toda današnja polna luna vas opominja, da si nahranite dušo ali se naučite česa novega. 

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Polna luna danes zgodaj lahko prinese razodetja in prelomnice v vaše življenje, draga devica, predvsem povezane z intimnim odnosom, strastnim projektom ali denarjem, ki ga dolgujete ali delite. Morda boste pridobili nove informacije o skupnih virih ali dolgovih in posojilih.

Prav tako se boste danes lahko veliko naučili o svojih občutkih, saj vas ta luna prebudi k temu, kar želite ali potrebujete! Lahko pride do presenetljivega odkritja o vaših čustvih do nekoga (ali njegovih do vas).

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Vaša neodvisnost in osebne potrebe so te dni pomembna točka v vašem življenju, draga tehtnica, s Soncem v vašem znamenju. Vendar pa vas današnja polna luna opominja, da potrebujete druge, da bi bili najboljši. Čustva so danes velika in morda malce pretirana in morda bo kaj o vas prišlo na dan.

Ta energija je zrela za razkrivanje zakopanih zadev, zato bodite previdni, vendar razmislite o načinih, kako se opustiti škodljivih vzorcev in navad. Odnosi in neuresničeni občutki pritegnejo vašo popolno pozornost in vas na koncu pomagajo preusmeriti in uravnotežiti.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Začutite lahko nenadno in močno željo po izboljšanju ravnotežja med delom in počitkom, dragi škorpijon, tako da boste bolj pozorni na potrebo po redu v vsakdanjem življenju. Ob današnji polni luni se lahko zgodijo razsvetljenja, spoznanja in uresničitve pri zdravju, dobrem počutju in delu.

Osredotočite se na načine za izboljšanje svoje produktivnosti, saj je to odličen čas, da osvežite svoje vsakdanje življenje. Bodite prepričani, da zdaj poslušate signale svojega telesa. Lahko pride do novega dogodka ali prebujenja, ki vas bo potisnilo naprej.

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Zaradi današnje polne lune je zdaj težko prezreti svoja prava čustva, dragi strelec. Ta luna jasno kaže, da bi morali več pozornosti posvetiti svojim potrebam po domišljiji, romantiki in navdihu. Ta polna luna lahko vodi do pomembnih odkritij, povezanih s hobiji, ustvarjalnimi iskanji, otroki in dolgoročnimi cilji sreče.

Na primer, prijatelj vas lahko spodbudi, da se izrazite na nove načine, ali pa romantična zadeva zacveti. Polne lune so na splošno namenjene reševanju težav in iskanju ravnovesja, v vas pa se prebujajo občutki, ki ste jih morda prezrli ali zapustili.

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Polna luna danes zgodaj prebudi vašo potrebo, da se posvetite svojim potrebam po negi, tolažbi, varnosti in domačnosti, dragi kozorog. Lahko prinese razsvetljenje ali preobrat v družinskih, domačih in osebnih zadevah. Morda boste prepoznali potrebe, ki ste jih nedavno opustili ali spregledali, kar vam bo pomagalo iti naprej in naprej.

Recimo, da ste se preveč osredotočali na svoje obveznosti do kariere in zunanjega sveta. V tem primeru lahko zdaj postane očitna potreba po doseganju ravnotežja z večjo kakovostno pozornostjo vašemu osebnemu življenju. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Komunikacije, povezovanje in transport so v središču pozornosti, dragi vodnar, in spremembe se dogajajo! Polna luna danes zgodaj lahko pritegne vašo pozornost na roke, opravke in papirologijo. Če ste se izogibali vsakodnevnim zadevam, je čas, da v svoje življenje ponovno vzpostavite ravnovesje.

To je čas povečanega zavedanja vaše potrebe po nemotenem poteku vsakodnevnih zadev, da se boste lahko počutili svobodnejše pri izkoriščanju priložnosti za več učenja, rasti, širjenju občinstva in razširitvi izkušenj. Iskrenost do sebe ima lahko na vas čudovit, čistilen in očiščevalni učinek. 

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Razodetja se lahko zgodijo ob polni luni danes zgodaj v vašem sektorju virov, drage ribe. Ta lunacija lahko prinese preobrat v zadevah denarja, lastništva, dragocenosti, vrednot, talentov, delitve odgovornosti in dinamike moči. Bolj jasno vidite težavo in ste pošteni do sebe, kar je lahko očiščevalno.

Prizadevate si za večji občutek lastne vrednosti, vrednosti, varnosti in udobja. Ko boste razumeli ta porajajoča se čustva, boste lahko odkrili nekatere potrebe in želje, ki ste se jim prej izogibali ali ste bili preveč zaposleni, da bi jih opazili! 

Starejše novice