Ljubljanainfo
Čet, 29.9.2022 17:42
Policijska uprava Celje je v zvezi z nedeljsko nesrečo v bližini avtocestnega počivališča Tepanje danes podala dodatno pojasnilo, ki ga objavljamo v celoti.

»V zadnjih dneh se je glede prometne nesreče, ki se je v nedeljo, 25. septembra 2022, v večernih urah zgodila na avtocesti izven naselja Tepanje in v kateri je umrla 76-letna peška,  v javnosti pojavilo več različnih teorij o tem, zakaj je peška prečkala avtocesto, med drugim tudi ta, da so jo svojci čakali na nasprotni strani avtoceste, torej na počivališču v smeri proti Ljubljani.

V izogib povzročanja dodatne bolečine svojcem, ki se soočajo s hudo izgubo vas obveščamo, da je bilo v preiskavi prometne nesreče ugotovljeno, da so svojci 76-letno občanko, čakali na avtocestnem počivališču v smeri proti Mariboru, torej na počivališču, kjer je gospa zapustila avtobus.

Vozišče avtoceste je 76-letna občanka prečkala z neznanega razloga.«

Preberite še:

Dodatno pojasnilo uredništva

O razlogu za prečkanje avtoceste smo na Mariborinfo poročali na podlagi informacij, ki smo jih pridobili med snemanjem izjave z načelnikom Postaje Prometne policije Celje Vinkom Mlakarjem v ponedeljek, 26. septembra 2022, v Velenju. Posnetek celotne izjave, ki je bila podlaga za poročanje, hranimo v uredništvu.

V nadaljevanju policijske preiskave se je očitno izkazalo, da v ponedeljek podane informacije s strani policije niso popolne, zato je Policijska uprava Celje danes torej medijem poslala še dodatno pojasnilo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice