Vir: Facebook Palaye Royale
Ljubljanainfo
Čet, 30.5.2024 10:05
Po nekajletnem premoru se ameriški rock trio Palaye Royale vrača na odre s svojo težko pričakovano evropsko turnejo.

V sklopu turneje bodo Palaye Royale 1. junija nastopili v ljubljanski Cvetličarni, kjer bodo predstavili svoj najnovejši single in videospot 'Just My Type'. 

Skupino sestavljajo bratje Remington Leith (vokal), Sebastian Danzig (kitara) in Emerson Barrett (bobni), ki so znani po svoji edinstveni mešanici art rocka, glam punka in britpopa.

Palaye Royale, ki prihajajo iz Las Vegasa, so si v svetu glasbe ustvarili ime s svojim dinamičnim nastopom v živo in edinstveno povezavo z oboževalci. Njihovi koncerti so vedno polni energije in presenečenj, kar jih uvršča med najbolj vznemirljive sodobne rock skupine.

Palaye Royale so na svoji poti vedno stremeli k temu, da svojim oboževalcem ponudijo najboljšo možno izkušnjo v živo. Njihovi koncerti so znani po svoji nepredvidljivosti in intenzivnosti, kar oboževalce vedno znova navdušuje. 

Z nastopi na večjih festivalih po Evropi, vključno s Slam Dunk v Veliki Britaniji in Franciji, Tons of Rock na Norveškem in Ilosaarirock na Finskem, so si zagotovili status ene najbolj vznemirljivih rock skupin današnjega časa.

Na koncertu bo kot posebna gostja nastopila tudi nadarjena slovenska pevka, avtorica in producentka July Jones

July, ki je s svojo edinstveno elektro-pop glasbo že osvojila evropski in britanski trg, bo občinstvu predstavila svoje ostre pesmi, ki raziskujejo teme odnosov, LGBTQ+ gibanja in duševnega zdravja. Njena prisotnost na odru bo zagotovo dodatno popestrila večer.

Vir: Facebook July Jones

Ne zamudite priložnosti, ki vam jo ponuja Charm Music - doživeti energičen nastop Palaye Royale v živo, skupaj z izjemno July Jones, 1. junija, v ljubljanski Cvetličarni. 

Vstopnice so že v prodaji na Eventimu in vseh pooblaščenih prodajnih mestih. Pripravite se na večer poln glasbene energije, močnih čustev in nepozabne koncertne izkušnje!

Starejše novice