zalastritof
Sre, 12.1.2022 20:06
Na družbenih omrežjih je v začetku leta veliko prahu dvignila novica o ukinitvi oddaje Zvezdana na Radioteleviziji Slovenija.

Zvezdana Mlakar, voditeljica oddaje Zvezdana, je v začetku januarja na družbenih omrežjih potrdila novico o tem, da so njeno oddajo na Radioteleviziji Slovenija ukinili.

»Ja, dragi moji, res je, našo oddajo so čisto na tiho, z novo metlo, pometli iz programa naše javne televizije! In to v trenutku, ko ste me predlagali (zaradi mojega dela) za Slovenko leta!« je ob tem zapisala na Facebooku.

»Odhajam v Budimpešto«

Nekaj dni kasneje je presenetila z novico: 

»Odhajam v Budimpešto. Z Majem. Nič v zvezi z mojim delom na Rtv Slovenija. Dogovor je bil sklenjen pred ukinitvijo moje oddaje.

Pred časom sem že gostovala drugje in zgodilo se je prvič, da smo tisti, ki delamo na Rtv Slo lahko delali na drugi televiziji. In obratno, tihi dogovor med tv hišami nas je izključeval, če si delal pri enih, nisi smel sodelovati z drugimi. V teatru tega ne poznamo, gostujemo v gledališčih kjerkoli, veseli so, ker z gostovanji plemenitimo program.«

Kritike vseh vrst

Danes pa je objavila še en zapis, vezan na ukinitev oddaje, v katerem je med drugim izpostavila: 

»Ne jokam za oddajo, to se nekdo dela norca, lahko pa to naredim tudi jaz! Pa saj te cirkuse z oddajo sem doživljala ves čas, tudi pod prejšnjimi gospodarji je bila ves čas na odstrelu, pogodbo so mi podaljševali vsake 3 mesece, kritizirali so me, kako sedim, kako maham z rokami, kako sem čustvena, da so vsebine neumne, moji kolegi so se me v začetku celo sramovali. Ampak, ko te pokliče, verjameš notranjemu občutku, še sama ne vem.«

Starejše novice