Vir: zajem zaslona videa Klemna Kosija
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Čet, 11.8.2022 14:29
Mariborski alpski smučar Klemen Kosi je eden največjih privržencev vijol'čnega nogometnega kluba. Zdaj se je - v luči štirih zaporednih porazov - celo ... živ zakopal.

Klemen Kosi je slovenski alpski smučar, sicer rojen v Mariboru. Znan je tudi kot zagreti navijač Nogometnega kluba Maribor, saj redno snema zabavne navijaške skeče in celo sestavlja pesmi. 

Maribor v težkem obdobju

V Ljudskem vrtu se soočajo z obdobjem, ki ga v bližnji preteklosti niso bili vajeni. Štirje zaporedni porazi so pred tekmo leta, ki odloča tudi o evropski jeseni, hote ali nehote načeli samozavest nogometašev.

Niz skromnih rezultatov je vplival na moralo mariborskih nogometašev, ki ne pomnijo, kdaj so nazadnje doživeli štiri zaporedne poraze. V nedeljo je brezno z zmago na derbiju poglobila še Olimpija.

»Naj vas pomirim za glavobol, pride dan za evropski prestol«

Kosi pa je danes objavil posnetek, ki vas bo pustil odprtih ust. Ob videu je zapisal tudi pesmico, odo svojemu vijoličastemu klubu. 

Smučarja so z masko na glavi zakopali kar v ... grob. Pri kopanju je pomagal celo bager. A situacija se hitro obrne. Športniku se uspe rešiti in ... zagristi v zeleno jabolko, simbolično jabolko zmage. 

Bodo tako danes na Finskem vstali tudi mariborski nogometaši? 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice