Vir: MOL, JZ Šport Ljubljana.
V skladu z ukrepi vlade RS so svoja vrata ponovno odprle športna ustanove.

V Ljubljani se je odprl Fitnes Tivoli in Vič ter Kopališče Tivoli. Vadba v fitnesu bo potekala drugače, kot smo je bili vajeni do sedaj. 

Zaradi omejitve števila vadečih lahko Fitnes Tivoli obišče 10, Fitnes Vič pa 8 oseb hkrati. Vsi obiskovalci morajo ves čas zagotavljati medsebojno razdaljo vsaj petih metrov. Na voljo so le vstopnice za posamezni obisk, ki znašajo 10 evrov. Aktivacija zamrznjenih vstopnic trenutno ni mogoča. Dolžina obiska je največ 1,5 ure, oba fitnesa je mogoče obiskati le ob predhodni rezervaciji termina. 

V Fitnesu Tivoli so termini na voljo od srede do petka od 6.30 do 20. ure, v soboto pa od 6.30 do 12.30 ure. Svoj termin lahko rezervirate na številki 041 600 941.

V Fitnesu Vič so termini na voljo od srede do petka od 14. do 20. ure. Rezervacije zbirajo na številki 059 179 270

Rezerviran termin je potrebno upoštevati. V primeru, da se termina ne držite ali rezervacije pravočasno ne odpoveste, novih terminov ne boste mogli rezervirati.
 

 

Rekreacijsko plavanje 

Na bazenu Kopališča Tivoli je hkrati lahko 5 posameznikov iz različnih gospodinjstev. Dolžina posameznega termina je največ 1 ura. Obiskovalci morajo ves čas zagotavljati medsebojno razdaljo vsaj 5 metrov. Na voljo so le vstopnice za posamezni obisk, ki znašajo 7,50 evrov (od srede do petka) in 8,50 evrov (v soboto). Aktivacija zamrznjenih vstopnic trenutno ni mogoča.

Na voljo so naslednji termini:

sreda in četrtek: od 10. do 11. ure in od 11. do 12. ure
petek: od 12. do 13. ure in od 13. do 14. ure
sobota: od 11. do 12. ure in od 12. do 13. ure

Obvezna je predhodna rezervacija termina na številki 041 600 941. Rezerviran termin je potrebno upoštevati. V primeru, da se termina ne držite ali rezervacije pravočasno ne odpoveste, novih terminov ne boste mogli rezervirati.

Spoštujmo pravila in skrbimo za zdravje 

Vse obiskovalce prosijo, da ob obisku fitnesa in kopališča upoštevajo ukrepe Vlade RS in NIJZ za zajezitev širjenja koronavirusa ter spoštujejo pravila obnašanja, ki jih najdete tukaj. 

Starejše novice