Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Sre, 5.4.2023 20:42
Na nepremičninskem trgu se je znova znašla ponudba nepremičnine z nerazumno ceno. Tokrat prodajajo sobico z zgolj 12 kvadrati za vrtoglavih 58 tisoč evrov.

Na nepremičninskem portalu Nepremicnine.net smo zasledili nenavaden oglas, ki mu lahko rečemo celo nepremičninska norost. 

Gre za nepremičnino, ki se nahaja v Ljubljani, natančneje v Zgornji Šiški, v neposredni bližini nakupovalnega centra Aleja, Bežigrajskih dvorov in nove soseske Kvartet.

12 kvadratnih metrov velika soba za vrtoglavih 58 tisoč evrov

In sicer za vrtoglavih 58 tisoč evrov se prodaja soba s souporabo toaletnih prostorov, ki je v stanovanjskem bloku, zgrajenem v letu 1965. 

Soba je velikosti 12,6 kvadratnih metrov, v njej pa je poleg postelje tudi lastna kuhinja. Toaletne prostore si deli še z eno sobo. Sobi pripada tudi shramba v kleti v velikosti dva kvadratna metra ter souporaba velike skupne terase in sušilnice, je navedeno v oglasu na portalu Nepremicnine.net.

»Soba je potrebna prenove, trenutno v njej biva najemnik, ki po dogovoru z novim lastnikom lahko ostane v njej. Primerno za investicijo. Parkiranje zagotovljeno pred blokom,« še navaja prodajalec nepremičnine.

Če delimo znesek 58 tisoč evrov, ki je naveden v oglasu z velikostjo nepremičnine, to je 12 kvadratnih metrov, želi torej lastnik za sobo, ki nima niti lastnih toaletnih prostorov iztržiti kar 4600 evrov na kvadratni meter.

Na spodnji fotografiji so predstavljeni prostori te nepremičnine, oglas pa si lahko ogledate tukaj.

Starejše novice